AKUPUNKTUR

Akupunkturbehandling
Der kan i vores prakis tilbydes akupunkturbehandling både af egne patienter (hvor det koster 20 kr. = nålepnge ) og udefrakommende patienter, der typisk betaler mellem 200 kr. og 300 kr. pr. behandling.

Mange forskellige lidelser og tilstande kan med fordel behandles med akupunktur, specielt er forskellige smertetilstande velegnede, men også andre lidelser som astma, mave-tarmlidelser, klimakterielle gener m.m. kan respondere.

Jeg har uddannet mig siden 1990 og har fået diplomanerkendelse via denne videreuddannelse gennem Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur.

Derfor kan man som patient opleve, at blive tilbudt akupunktur, men det indgår på lige fod med normal lægelig behandling, ligesom der altid forud for valget af akupunkturbehandling foregår en grundig undersøgelse.

Som noget nyt kan akupunkturbehandlingen varetages under supervison af sygeplejersken, der er uddannet som akupunktør og bl.a. har været på kursus foråret 2007 i England.

Som praktiserende læge og mangeårig udøver af akupunktur har jeg haft fornøjelsen af af være faglig vejleder til en lærebog om akupunktur af Overlæge Palle Rosted, England.